Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr

Tommee Tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee är ett varumärke, som består av välkända babyprodukter såsom nappar, flaskor, haklappar och andra äta-redskap. Produkterna används stegvis under barnets utveckling och underlättar både barns och föräldrars vardag. På varje förpackning kan man tydligt se till vilken ålder som redskapet är tänkt att användas. Tommee Tippees produkter är delade i tre serier: Closer to Nature, Sangenic och Explora. Hos Apomera kan du köpa produkter från serierna Closer to Nature och Explora.

Closer to Nature är en produktserie som består av prisbelönta nappflaskor, baby-godkända nappar, dinappar, sterilisatorer och olika lättanvända bröstpumpar. Nappflaskorna har en speciell design som gör det lättare för barn att växla mellan amning och flaskmatning. De unika, mjuka silikonnappar är utformade för att påminna mammas bröst. De symmetriska, ortodontiska sugnappar är utformade för att få barnets acceptans. Oberoende tester visar att 68% av barn har godtagit Closer to Nature sugnapar vis första försöket.

Explora är en produktserie som kommer att hjälpa ditt barn att lära sig att äta och dricka själv i små gradvisa steg. Explora kan erbjuda dig många smarta innovationer för att hjälpa mamma och barn att njuta av varje ny upplevelse och erfarenhet: från sippy cups som uppmuntrar de första försöken till att dricka som en vuxen till smarta värmesensor skedar som ändrar färg när maten är för varm för små munnar.

12 st

Set Descending Direction
per sida

12 st

Set Descending Direction
per sida