Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr

Självtest för laktosintolerans, 1 st

   Tillfälligt slut.
Rekommenderat pris379 kr
Vårt pris149 kr
Du sparar
  Mot rek. pris
61 %
Självtest för laktosintolerans är ett hemmatest med DNA-prov som du sedan skickar in till laboratorium för snabbt besked. Enkelt och smärtfritt.

Laktosintolerans är ett vanligt matsmältningsproblem som orsakas av överkänslighet mot mjölksocker (laktos). Om man har problem med magen – gaser, diarré, uppspändhet, knipsmärtor eller liknande symtom – kan det bero på laktosintolerans. Med YesNo test får man veta om man tillhör den grupp individer som kan utveckla intolerans (primär) mot mjölkprodukter, som innehåller laktos. Vid primär laktosintolerans beror bristen på enzymet laktas på en ärftlig genetisk variation, vilket kan medföra problem med att bryta ner laktos. Vid vilken ålder som bristen på laktasenzym uppkommer varierar hos den enskilda individen.

YesNo erbjuder DNA-test för Laktosintolerans. Det finns flera genetiska varianter som ger upphov till brist på enzymet laktas. Med vårt laktosintoleranstest får man veta om man har den genetiska variant som kan ge upphov till laktasbrist hos personer med framförallt europeiskt ursprung. Testet rekommenderas från 12 års ålder. Provet tas genom kindgnuggsprov.

Innehåller 1 test.

Ytterligare information

Ytterligare information

Kategorier Hjälpmedel & tillbehör >  Självtester
Varumärke YesNo
EAN-kod 7311620000480