Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr

Salus Magnesium, 250 ml

   Tillfälligt slut.
Rekommenderat pris119 kr
Vårt pris95 kr
Du sparar
  Mot rek. pris
20 %
Salus Magnesium är ett flytande magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Tillskottet är vegetabiliskt och blandningen av fruktjuicer, örter och honung ger en god smak samtidigt som det är skonsam för magen. Produkten är fri från konserveringsmedel eller alkohol.

Magnesium är ett av kroppens viktigaste mineraler. Det stödjer en normal muskel- hjärt- och nervfunktion samt bidrar till normala ben och tänder. Magnesium bidrar också till en fungerande energi- och ämnesomsättning. Utöver detta kan magnesium även minska trötthet och utmattning.

Salus Magnesium innehåller extrakt från kamomill, fänkål, morötter, spenat och pomerans, samt blandning av fruktjuicer från aprikos, mango, annans och päron. Dessutom ingår naturlig arom från persika och honung. Magnesiumkällorna är magnesiumglukonat (10,7%) och magnesiumcitrat (6,1%). Salus Magnesium är fritt från gluten, vete, jäst, mjölk och laktos. Produkten är lämplig för vegetarianer.

Dagsdosen för vuxna och ungdomar från 12 år är 20 ml per dag och för barn 4-12 år är den 10 ml per dag. Dagsdosen ger 67% av dagsbehovet för vuxna och 33% till barn. Mått medföljer i förpackningen och öppnad flaska är hållbar fyra veckor i kylskåp.

Innehåller 250 ml.

Ytterligare information

Ytterligare information

Kategorier Vitaminer & kosttillskott >  Magnesiumtabletter
Varumärke Salus
EAN-kod 4004148017711