Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr

Physiomer Normal Jet & Spray, 135 ml

   I lager. Beräknas skickas nästa arbetsdag.
Rekommenderat pris99 kr
Vårt pris84 kr
Du sparar
  Mot rek. pris
15 %
Physiomer Normal Jet & Spray hjälper vid flera typer av näsbesvär. Vid nästäppa rengör den de övre luftvägarna och gör det lättare och behagligare att andas genom näsan. Physiomer Normal Jet & Spray rekommenderas av öron-näsa-halsspecialister och kan användas så ofta det behövs

Physiomer Normal Jet & Spray innehåller naturligt, isotont havsvatten. Havsvattnet kommer från Saint-Malokusten och är naturligt rikt på mineraler och spårämnen. Havsvatten lösningen i kombination med den unika, sterila förpackningen gör att Physiomer Normal Jet & Spray effektivt rensar, sköljer och avlägsnar överflödigt slem. Den fuktar och återställer nässlemhinnan och förebygger sekundära infektioner i öron, näsa och hals.

Physiomer Normal Jet & Spray innehåller 2 olika munstycken för olika användning. Det blå ger en fin spray, det vita ger en samlad stråle. Det vita munstycket används vid rinnande näsa orsakad av förkylning eller annan näsinfektion. Det blå munstycket används som dagligt förebyggande och för en bibehållen god näshygien.

Ytterligare information

Ytterligare information

Kategorier Förkylningsmedicin >  Nässpray
Varumärke Physiomer
EAN-kod 7319861011494