Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt just nu!

Nuxe Bio-Beauté Presentask Ansikte, 1 st

   I lager. Beräknas skickas från oss idag.

Rek. pris: 345 kr

207 kr

Litet parti till extra lågt pris! Observera att denna produkt ej har kortare bäst-före-datum, utan det låga priset är del av en extra förmånlig priskampanj.

En underbar presentask som innehåller ekologiska ansiktsfavoriter från Nuxe Bio-Beauté. Alla produkter är ekologiskt certiferade av EcoCert.

Vitamin-Rich Detox Mask 50 ml (ordinarie storlek).
En ansiktsmask som har en avgiftande och klargörande verkan på huden och ger nytt liv till matt och trött hud. Produkter återfuktar huden och skyddar mot yttre påverkan. Masken innehåller essentiella oljor från apelsin, citron och mandarin som verkar klargörande och eliminerar orenheter från hudytan.

Gentle Comfort Exfoliant 60 ml (ordinarie storlek).
En unik ansiktspeeling med röda bär som tar bort döda hudceller och överflödig talg. Produkten jämnar ut och mjukgör huden och ger peelingen en härlig doft. Lämplig även känslig hud.

Micellar Cleansing Water 30 ml (specialstorlek).
Ett rengöringsvatten för ansikte och ögon som tar bort makeup och gör huden mjuk och smidig. Produkten innehåller extrakt från björnbär och aprikos som gör huden mjuk, plommon som gör huden smidig, och apelsinvatten som stimulerar huden. Lämplig för alla hudtyper, även känslig hud.

Rek. pris: 345 kr

207 kr

Ytterligare information

Ytterligare information

Kategorier Smink & parfym >  Sminkborttagning
Ansiktsvård >  Ansiktsrengöring
Fynd - kortare hållbarhet
Varumärke Bio Beauté
EAN-kod 3264680010606