Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr

Multi-Gyn Liquigel, 30 ml

   I lager. Beräknas skickas idag.
Rekommenderat pris125 kr
Vårt pris85 kr
Du sparar
  Mot rek. pris
32 %
Multi-Gyn LiquiGel behandlar och lindrar vaginal torrhet. Produkten ger en omedelbar lindring av besvär orsakade av torrhet så som klåda, sveda och irritation genom att stimulera den naturliga fuktproduktionen. Den motverkar även att oönskade bakterier får fäste samt förbättrar den vaginala vävnadens kondition.

Multi-Gyn LiquiGel är idealisk att använda för behandling av vaginal torrhet orsakad av tex. hormonförändringar, sex, medicinering, stress eller vid insättning av tampong. Gelen är framtagen i samarbete med gynekologer och specialinriktade laboratorier och fungerar även väl som glidmedel.

Den patenterade bio-aktiva molekylen 2QR neutraliserar skadliga bakterier på ett säkert och naturligt sätt och som stimulerar den egna naturliga vaginala bakteriefloran. Detta gör att produkten är utmärkt att använda t.ex. för att understödja den naturliga läkningsprocessen efter en förlossning eller en operation. Den vaginala vävnaden förbättrats genom att svullnad dämpas och irritation förebyggs.

Produkten är är säker att använda, innehåller inga hormoner och har ett 100% naturligt innehåll och kan ej överdoseras. Gelen är fri från konserveringsmedel, parfymer, kemikalier eller ingredienser av animaliskt ursprung. De kan med fördel användas i kombination med läkemedel.

Multi-Gyn-Liquigel kan användas vid graviditet och amning. Produkten kan användas intravaginalt med hjälp av den medföljande applikatorn, eller på de yttre delarna av underlivet.

Medicinteknisk produkt klass 2a.

Ytterligare information

Ytterligare information

Kategorier Intim >  Obalans i underlivet
Varumärke Multi-Gyn
EAN-kod 8714207420302