Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr

Multi-Gyn Actigel, 50 ml

   I lager. Beräknas skickas nästa arbetsdag.
Rekommenderat pris155 kr
Vårt pris127 kr
Du sparar
  Mot rek. pris
18 %
Multi-Gyn ActiGel förebygger och behandlar vaginala besvär orsakade av Bakteriell Vaginos (BV). Gelen återställer och bevarar den naturliga bakteriefloran i underlivet.

Produkten lindrar omedelbart klåda och irritation samt minskar oönskade flytningar och lukt. Tillväxten av de naturligt förekommande mjölksyrebakterierna stimuleras vilket gör att många underlivsbesvär effektivt förebyggs.

Multi-Gyn ActiGel innehåller den patenterade molekylen 2QR (som uttalas "To Cure"). Denna molekyl tas fram genom en molekylär filtration av en speciell Aloe Barbadensis växt. 2QR har en unik förmåga att fysiskt binda sig till och neutralisera sjukdomsframkallande bakterier. . 2QR neutraliserar de skadliga bakterier som orsakar bakteriell vaginos och därigenom återställs det normal pH värdet i vaginan. Effekten av 2QR är helt naturlig och säker vilket gör gör att det inte finns några biverkningar eller restriktioner i användandet av Multi-Gyn ActiGel.

Produkten har 100% naturligt innehåll, har ingen påverkan på kondomer och kan användas under graviditet och amning

Multi-Gyn Actigel kan användas både intravaginalt med hjälp av den medföljande applikatorn men även och på de yttre delarna av underlivet för snabb lindring.

Räcker till ca 25 applikationer.

Medicinteknisk produkt klass 2a.

Ytterligare information

Ytterligare information

Kategorier Intim >  Obalans i underlivet
Varumärke Multi-Gyn
EAN-kod 8714207410501