Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr
KAMPANJ

Microlife termometer NC150 non contact

   Beställningsbar. Beräknas skickas inom 1-3 arbetsdagar.
Vårt pris439 kr
Kampanjpris349 kr
Du sparar
  Mot rek. pris
21 %
Microlife NC150 non contact kan användas för att enkelt mäta både kroppstemperatur och temperaturen på olika ytor, som t.ex. nappflaskan, badvattnet eller vid matlagning.

Termometern används genom att placeras 3-5 centimeter ifrån den eller det som ska mätas. Mätningen tar bara sekunder och därefter kan temperaturen avläsas i displayen. En mätning sker därmed enkelt, snabbt och hygieniskt utan direkt hudkontakt. Denna produkt passar perfekt om du t.ex. vill mäta temperaturen på ditt sovande barn. För högst precision bör mätningarna göras i området strax ovanför ögonbrynen.

Microlife termometer NC150 non contact fungerar genom att avläsa infraröd strålning som naturligt utstrålas från kroppar såväl som objekt. Energin passerar genom termometerns lins och omvandlas därefter till ett gradantal. Den unika konstruktionen, som innehåller en avancerad infraröd sensor, ser till att varje mätning är korrekt och pålitlig. Varje gång termometern kopplas på gör den en kalibrerande egenkontroll som garanterar specificerad mätnoggrannhet.

Termometern har genomgått kliniska tester i överensstämmelse med internationell standard. Den kan lagra upp till 30 avläsningar med datum och tid.
Fem års garanti.

Ytterligare information

Ytterligare information

Kategorier Graviditet & mamma >  Babyvård
Hjälpmedel & tillbehör >  Termometrar
Varumärke Microlife
EAN-kod 4719003402419

Andra köpte även