Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr

Medela Swing Maxi elektrisk dubbelbröstpump Calma Solitaire

   Tillfälligt slut.
Rekommenderat pris2 495 kr
Vårt pris1 949 kr
Du sparar
  Mot rek. pris
22 %
Medela Swing Maxi Dubbelbröstpump är en elektrisk bröstpump som är snabb och bekväm att använda. En dubbelbröstpump är en bra lösning för dig som vill spara tid och Swing Maxi kan användas varje dag.

Pumpen har en så kallad 2-Phase Expression teknik som efterliknar barnets naturliga sugrytm. Detta uppnås genom att pumpningen sker i två olika faser för bättre stimulering och ökat mjölkflöde. Swing Maxi är enkel att använda vilket ger mamman möjlighet att vara flexibel. Medela Swing Maxi drivs via nätsladd eller med batteri. Dubbelbröstpumpen är lämplig för såväl tillfällig som mer frekvent pumpning.

Effektiv: pumpa mer mjölk på kortare tid, tack vare 2-Phase Expression-tekniken
Unik: idealisk för daglig pumpning
Bekväm: flera olika vakuumnivåer och inställningar
Enkel att använda: lätt att sätta ihop, använda och rengöra
Bekväm: tyst och kompakt design, idealisk för diskret pumpning

Calma Solitaire – är ett alternativ till amning för mödrar som ändå vill mata sina barn med bröstmjölk. Calma är speciellt utformad för att behålla ditt barns naturliga ätbeteende från naturlig amning. Nappens speciella utformning möjliggör för barnet att äta i lugn takt så det kan andas och pausa regelbundet. Användning av Calma gör att barnet enkelt kan skifta mellan den naturliga och nytta amningen till matning med hjälp av flaska. Calmas speciella utformning bygger på forskning och har tagits fram i samband med University of Western Australia. Med Swing Maxi ingår 1st Calma matningsnapp ingår.

Brösttratt i standardstorlek 24 mm medföljer pumpen. Samtliga Medelas produkter är BPA-fria. Två års garanti gäller på motordelen.

Bäst i test med betyg 9 av 10 på Bäst-i-test.se 2015
Medela Swing Maxi blev bäst i test när oberoende Bäst-i-test.se testade bröstpumpar 2015 med beröm för att den var effektiv, bekväm, hade många bra tillbehör och var enkel att använda.

OBS! Tänk på att du kan behöva en annan trattstorlek. Med pumpen kommer en standardtratt storlek Medium 24 mm.

Ytterligare information

Ytterligare information

Kategorier Graviditet & mamma >  Bröstpump
Varumärke Medela
EAN-kod 7612367026208