Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr

Lumene

Lumene

Lumene är en finsk serie av hudvårds- och makeupprodukter som kombinerar den motståndskraftiga styrkan av arktiska ingredienser med vetenskaplig expertis. Lumenes produkter baseras på naturens allra finaste ingredienser såsom de vilda, näringsrika bären som är starkare och kraftfullare än odlade bär, eftersom de har överlevt iskalla vintrar och korta, intensiva somrar. De vilda bären är vitaminrika och fulla av naturliga antioxidanter

Varje bär som används i Lumenes tillverkningsprocess är varsamt handplockat (för att inte skada ekosystemet) och behandlat med omsorg. Dessutom, extraheras bärens vitaminer och antioxidanter med hög precision. Hela tiden utvecklar Lumene nya metoder och teknologier för att förvandla naturens ingredienser till bioaktiva skönhetsprodukter av högsta möjliga kvalitet.

Lumenes mål är att låta naturlig skönhet stråla, genom en kombination av det allra bästa från både naturen och vetenskapen. Lumenes experter använder naturens kraftfulla ingredienser för att ta fram säkra, vältestade och effektiva produkter som kommer att hjälpa dig stråla. Som Lumene själva säger - en fot i laboratoriet och en i det vilda!

Artikel 1 till 25 av totalt 33

Set Descending Direction
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artikel 1 till 25 av totalt 33

Set Descending Direction
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2