Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr

Idun Minerals

Idun Minerals

IDUN Minerals är en svensk serie mineralprodukter som är framställda av 100% högrenade mineraler. Produkterna är renade från nickel, krom, mikroorganismer och andra farliga kemikalier. Dessutom innehåller produkterna varken talk, olja, silikon, parfym, bismuth eller konserveringsmedel vilka är ämnen som kan orsaka klåda, utslag och allergiska reaktioner. Alla produkter är utvecklade i nära samarbete med svensk forskningsexpertis och passar bra för känslig och/eller allergibenägen hud. Serien består av bl.a. foundation, puder, concealer, rouge, bronzer, läppglans, läppstift, ögonskugga, mascara, nagellack och borstar.

Produkternas symbol är den vackra skönhetens och den eviga ungdomens gudinna Idun som känns igen från den nordiska mytologin och folktron. Idun hade ett skrin med de gyllene ungdomens äpplen och delade dem ut till gudarna som då fick behålla sin ungdom och leva ett evigt liv. Alla IDUN Minerals förpackningar dekoreras med tolkningarna av Idun-gudinnan som skapades av den italienska konstnärinnan Patrizia Gucci. Enligt konstnärinnan representerar Idun den svenska kvinnan som väljer sin makeupmed med omsorg, tittar i spegeln och drömmaer om hur hon kan hålla sig evigt ung och bli ännu vackrare.

Tre ord beskriver Idun Minerals : det rena, det konstnärliga och det nordiska. Idun Minerars garanterar dig 100% rena make-up produkter som kommer att göra dig vackrare och samtidigt vårda och skydda din hud. Idun Minerals - Lite renare, helt enkelt!

Artikel 1 till 25 av totalt 145

Set Descending Direction
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikel 1 till 25 av totalt 145

Set Descending Direction
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5