Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr

Humble Brush

Humble Brush

Humble Brush är ett varumärke som representerar miljövänliga tandborstar för både vuxna och barn. Tandborstarna är mjuka och finns i fem färger: vit, svart, rosa, gul och blåturkos. Deras livslängd beräknas på ca tre månader.

Tandborstens handtag är 100% nedbrytbart och tillverkat av hållbart skördat Moso-bambu som kommer från områden där pandor, som annars lever av bambun, inte bor. Dessutom, är bambun naturligt antibakteriellt och den snabbast växande plantan i världen, som inte kräver bekämpningsmedel eller konstgödsel vilket gör den till ett bra miljövänligt alternativ. Bortstråna är gjorda av BPA-fritt Nylon-6, en högre grad av Nylon som bryts ner snabbare än lägre grader av Nylon. Tandborsten är förpackad i en komposterbart transparent papper, som är skapat från växter och den yttre förpackningen är gjord av återvunnet material.

Humble Brush bambutandborstar är tillverkade i Kina i fabriker där inget barnarbete förekommer. Dessutom, doneras det för varje såld bambutandborste, motsvarigheten till tandvård för människor i nöd. Donationerna sker till Humble Smile Foundation som i sin tur samarbetar med ett dussin olika organisationer runt om i världen såsom Tandläkare utan Gränser och A Child's Smile.

8 st

Set Descending Direction
per sida

8 st

Set Descending Direction
per sida