Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr

Efter semestern

Håll dig frisk och barnen fria från löss

Nu börjar semesterveckorna lida mot sitt slut och det är dags för de flesta att återgå till verkligheten igen. Vare sig det handlar om arbetet eller skolstarten så är det nu viktigt att hålla sig frisk och kry när så många brukar bli förkylda. Därför är det bra att vara förberedd ifall några symptom skulle dyka upp.

  • Ibuprofen Actavis 400 mg är ett antiinflammatoriskt läkemedel som du kan använda om du känner måttlig smärta såsom huvudvärk, migrän, feber och vid förkylningssjukdomar. Bra att ha till hands på jobbet och hemma.
  • Panodil i pulverform med paracetamol löser du enkelt upp i en stor kopp kokande vatten. Lösningen har en mörk röd färg och smakar gott av svart vinbär och mentol. Ett gott och effektivt sätt att lindra din feber och huvudvärk.
  • Det är både frustrerande och störande med en täppt näsa. Det kan störa sömnen och arbetsron men kan snabbt lindras med OtriCare nässpray. OtriCare innehåller saltvatten som rengör och återfuktar näsan både hos vuxna och barn. En snabb, naturlig och mineralrik lösning för täppt näsa.

Ett annat problem som kan dyka upp är löss. Det kliar, stör och brukar snabbt spridas i skolan och senare i hemmet vilket kan ställa till det i vardagen.

  • När någon i familjen drabbas av huvudlöss är det effektivt att använda Paranix Spray som verkar redan på 15 minuter. Sprayen kväver och torkar ut lössen så att man enkelt kan kamma bort dem med den medföljande luskammen. På så sätt blir man snabbt och smidigt av med lössen!

Åter till rutinerna och en hälsosam livsstil

Omställningen från den sköna semestern till arbetet kan ta ett tag att vänja sig vid. Det är lätt att känna sig trött och få ont i fötterna vilket påverkar koncentrationen och effektiviteten. Detta är vanligt förekommande men har faktiskt en effektiv lösning.

  • MABS Work stödstrumpa är tunn och diskret av knämodell som ökar blodcirkulationen i dina ben. De är mycket bekväma och motverkar problem som trötthet, svullnad och även åderbrock. Perfekta att använda på arbetet och passar både för herr och dam.

Kanske är det inte bara arbetet som börjar igen utan även träningen! Att komma igång efter ett uppehåll kan vara lite tufft men med en god och uppiggande kick går det lättare.

  • Swebar Choklad är en proteinbar som fungerar perfekt som proteinkälla i samband med träningen eller som mellanmål. God smak av choklad, absorberas snabbt och laddar upp dina muskler med ny energi!

Under semestern är det ju alltid härligt och gott att unna sig lite extra och bara koppla av. Så nu när det är dags för arbete, skola och aktiviteter igen är det även skönt att komma tillbaks till en hälsosam livsstil med mer energi.

  • Med Berocca Boost som är ett sockerfritt kosttillskott i brustablettform med vitaminer, mineraler och guarana får du snabbt ny energi och känner dig härligt uppiggad. Denna multivitamin har god smak, har naturliga innehållsämnen och ger dig en rejäl "boost" i vardagen!

Väckarklockan som kanske varit avstängd kommer nu istället att återigen väcka oss tidigt på morgnarna. Detta gör att sömnen blir oerhört viktig och får absolut inte störas.

  • Har du någon i hemmet som snarkar? Det är lätt att väckas av snarkningar men svårt att somna till. För att kunna sova gott utan att störas utav det är öronproppar den perfekta lösningen. SwedSafe EarGo är ergonomiska och bekväma att använda och ger stark ljuddämpning så att du inte störs under sömnen.
  • Är det du själv som snarkar? Det är inte ovanligt att man har problem med sina egna snarkningar. Snore Mate bettskena är av formbar termoplast så att den kan tillpassas perfekt för din gom. Den motverkar effektivt problem med snarkning och även tandgnissling/ tandpressning så att du kan sova gott.

Det är alltid bra att vara förberedd och med dessa produkter så kan du snabbt agera vid symptom och motverka att de bryter ut, få energi och uppiggning, hålla kroppen i balans och även sova gott. Man kan också förbereda sig för att kunna komma tillbaks till sina rutiner på ett smidigt och bra sätt.

Sommaren fortsätter lite till och några avslutande tips

Även om semestern är över så är ju inte sommaren det! Det är nu augusti och värmen kan fortsätta månaden ut vilket innebär att det är viktigt att ha koll på kroppens salt- och vätskebalans.

  • Resorb Hallon används just för att återställa kroppens salt- och vätskebalans. Denna balans kan rubbas av t.ex. varmt klimat, om man svettats kraftigt av fysiska aktiviteter och även vid diarréer och kräkningar. Det är därför alltid bra att ha Resorb hemma!

På denna länk får du några tips som hjälper dig att få tillbaka motivationen och strukturen nu efter semestern!

Håll er friska, krya och må bra!