Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt just nu!

EVY Solskydd Mousse SPF 50, 100 ml

   I lager. Skickas från oss senast nästa arbetsdag.

Rek. pris: 209 kr

144 kr

EVY solskyddsmousse är en svensk uppfinning inom solskydd som du kan använda både för kropp och ansikte. Går bra att använda under smink. Den patenterade mousseformulan ger ett djupare skydd mot UVA– och UVB strålar jämfört med andra typer av solskyddskräm och sprayer, som lägger sig på hudens yta.

Denna produkt är utmärkt för ansiktet och kan användas dagligen. Därför har den berikats med C vitamin utöver E som alltid finns i produkterna samt silke och kollagen. Detta för att motverka och reparera skador på huden som kan uppstå av solen.

Denna höga spf och mycket effektiva produkt är lämplig för den allra känsligaste, och som komplement för känsliga områden som axlar och ansikte. Att den levereras i en något mindre förpackningen är för att understyka att det behövs lite av produkten så var lite extra försiktig när du trycker ut moussen. Lämplig från 6 månaders ålder samt för vuxna.

EVY är utvecklad för känslig nordisk hy men lämplig för alla hudtyper och barn. Rekommenderas av hudläkare till personer med soleksem och solallergi samt hudsjukdomen vitiligo. Moussen har en formula som förstärker hudens barriär och hjälper huden att bibehålla sin fukt även vid värme-, vind- och vattenpåfrestningar. Vid bad-och handukstorkning behåller EVY en hög grad av solskyddet. Eftersom solskyddet inte rinner av huden är EVY lämplig att använda vid sportaktiviteter.

- Fri från parabener och nanopartiklar
- Glans-, kladd- och parfymfri
- Lätt att applicera och absorberas snabbt av huden
- Kan användas i hårtopparna eller i kort tunt hår
- Skyddar huden mot solens uttorkning och förtidsåldrande. Huden blir lättare långvarigt solbrun när den inte bränns eller torkas ut av solen
- EVY har även en lång hållbarhet tack vare en bakteriesäker förpackning
- Svensk patenterad hudvårdsteknologi och tillverkning i Sverige

EVY hette tidigare Proderm men byter namn inför internationell lansering.

Rek. pris: 209 kr

144 kr

Ytterligare information

Ytterligare information

Kategorier Solskydd >  Solskydd barn
Varumärke EVY
EAN-kod 5694230167067