Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr

EVY Daily UV Face Mousse, 75 ml

   Tillfälligt slut.
Rekommenderat pris199 kr
Vårt pris149 kr
Du sparar
  Mot rek. pris
25 %
Ett solskydd som är hjälper huden att klara förorenad stadsluft, krävande smink, torrt inomhusklimat och naturligtvis stark sol. Produkten håller ca tre gånger längre än ordinarie solskydd och kan användas under smink. Solskyddet är baserat på samma patenterade medicintekniska grundformula som EVYs övriga produkter och ger ett effektivt skydd i upp till 6 timmar.

Produkten innehåller hyaluronsyra, kollagen, C- och E vitamin samt den läkande ingrediensen Allantoin, som alla motverkar skador orsakade av solen. Ingredienserna Nymphaea Alba Flower Extract och Sodium Palmitoyl Proline samt solfi lter, jämnar ut och förebygger pigmentfl äckar. Silkesextrakt och Caprilic Capric (fettsyra) är tillsatt för att göra produkten extra mjukgörande och fuktbevarande.

Den lätta formulan täpper inte till porerna och hjälper även mot irritationer eller infl ammationer orsakade av smink. Den milda, allergitestade formulan motverkar soleksem och är lämplig även för den med eksem eller acne men fungerar bra för alla hudtyper och går utmärkt att använda i hårbotten, på tunnare skägg och efter rakning. Produkten är vattenfast och svettresistent och gnids inte bort vid bad eller handdukstorkning. Produkten är koncentrerad och räcker till cirka dubbelt så många insmörjningar som motsvarande milliliter av kräm.

Fri från parfym och konserveringsmedel.
Innehåller 75 ml.

Ytterligare information

Ytterligare information

Kategorier Solskydd >  Solkräm
Varumärke EVY
EAN-kod 5694230167074

Andra köpte även

EVY Solskydd Mousse SPF 20, 150 ml

EVY Solskydd Mousse SPF 20, 150 ml

Rek. pris: 209 kr

139 kr

EVY After Sun Mousse, 150 ml

EVY After Sun Mousse, 150 ml

Rek. pris: 199 kr

139 kr

Smartsun UV-armband

Smartsun UV-armband

Rek. pris: 89 kr

69 kr