Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr

EVY After Sun Mousse, 150 ml

   I lager. Beräknas skickas nästa arbetsdag.
Rekommenderat pris199 kr
Vårt pris139 kr
Du sparar
  Mot rek. pris
30 %
EVY After Sun Mousse lugnar och återfuktar din hud. Produkten bygger på samma medicintekniska grundformula som Evy's övriga solskyddsprodukter. Moussen bildar en skyddsbarriär som förstärker hudens naturliga försvar utan att lämna en fet eller kladdig yta. Genom EVYs patenterade teknologi går moussen ner på djupet och gör ingredienserna extra verksamma, något som ger en intensivt återfuktad hud i upp till 12 timmar.

EVY After Sun är en multiprofessionell produkt som också kan användas för att vårda och återfukta håret, utan att lämna ett kladdigt resultat. Moussen absorberas och torkar snabbt, vilket gör produkten extra enkel att använda. Den går utmärkt att applicera under smink och kläder eftersom den är matt och inte täpper till porerna.

Formulan, som är dermatologiskt testad, är lämplig för alla hudtyper och kan även användas på små barn. Produkten är helt fri från konserveringsmedel, alkohol och parfym. Tack vare sin aerosolförpackning släpps varken luft eller bakterier in och produkten håller sig därför fräsch tills flaskan är slut. En annan fördel med moussen är att den är dubbelt så dryg som motsvarande mängd kräm.

För en lugnande och återfuktande effekt är formulan framtagen med bla aloe vera, melon och gingko bilobaextrakt för att ge en svalkande effekt vid solsveda. Ingredienserna är noga utvalda för sina vårdande egenskaper som hjälper huden att behålla sin solbruna färg utan att flagna. Formulan är även berikad med C- och E-vitamin, silkes- extrakt och kollagen för att motverka och reparera solens skadliga effekter.

EVY After Sun Mousse ger skydd även mot yttre irriterande ämnen och är därför lämplig exempelvis innan klor- och havsbad, och även efter rakning. Produkten kan användas året runt, tack vare dess fuktgivande och skyddande egenskaper.

Ytterligare information

Ytterligare information

Kategorier Solskydd >  Solskydd barn
Varumärke EVY
EAN-kod 5694230167043

Andra köpte även

EVY Solskydd Mousse SPF 20, 150 ml

EVY Solskydd Mousse SPF 20, 150 ml

Rek. pris: 209 kr

139 kr

EVY Solskydd Kids SPF 50, 150 ml

EVY Solskydd Kids SPF 50, 150 ml

Rek. pris: 239 kr

189 kr

EVY Solskydd Mousse SPF 10, 150 ml

EVY Solskydd Mousse SPF 10, 150 ml

Rek. pris: 199 kr

139 kr

EVY Daily UV Face Mousse, 75 ml

EVY Daily UV Face Mousse, 75 ml

Rek. pris: 199 kr

149 kr