Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr

Elodie Details

Elodie Details

Elodie Details är ett svenskt varumärke för innovativa och trendiga babyprodukter som får den designomtanken de förtjänar. Företaget grundades av Linda Sätterström i samband med födelsen av hennes dotter Elodie år 2004. Linda insåg snabbt att nästan ingen omtanke hade ägnats för design åt många babyprodukter som babylivet är fullt av. Hon ansåg ändå att napphållare kunde vara mer än ett sätt att hålla koll på nappen. Den kan vara lika mycket en stilsäker accessoar, som kan göra vardagen lite vackrare för småbarnsföräldrar och deras barn. Linda började att tillverka egna napphållare och sälja dem runt om i Stockholmsområdet. Idag består företagets sortiment av drygt 200 produkter i ett tjugotal kategorier, allt från nappar och haklappar till åkpåsar och resevagnar.

Varumärket är välkänt bland Sveriges småbarnsföräldrar och uppskattat för sin moderna syn på design av babyprodukter. Sedan 2005 har företagets sortiment breddats och idag finns det möjligheten att matcha till exempel napp och napphållare med mössa och åkpåse.

Täta kollektionslanseringar, trendmedveten och nytänkande design har givit Elodie Details en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter som är en favorit, inte bara i Sverige utan i 35 länder på alla fem kontinenter.

4 st

Set Descending Direction
per sida

4 st

Set Descending Direction
per sida