Snabba leveranser
Låga priser & stort utbud
Fri frakt över 149 kr

Dr Brown

Dr Brown

En serie av babyprodukter för matning, som består av dinappar, nappflaskor samt napphållare, sugnappar och tillbehör. Produkterna är baserade på forskning och nya teknologier av husläkaren Dr Craig Brown. Han insåg ett problem med luftbubblor i nappflaskan när han matade sitt eget barn med en traditionell nappflaska. Dr Brown har upptäckt att i alla traditionella nappflaskor bildas luftbubblor i vätskan under måltiden och det är ett välkänt problem att sväljning av luft under matningen kan vara orsak till olika magbesvär.

Efter många års forskning utvecklade Dr Brown ett Natural Flow System, som är ett nytt och revolutionerande sätt att reducera magbesvär i samband med flaskmatning. Dr Brown’s system består av en nappflaska med en patenterad invändig luftventil som tar bort luftbubblor och vakuum i modersmjölken, mjölkersättningen och i alla andra typer av vätska.

Dr Brown’s produkter är speciellt bra för spädbarn som lider av kolik, kväljning och luftsmärtor. Produkterna är också lämplig för prematurbarn och andra spädbarn som av olika anledningar har problem med amning. Den positiva effekten av Dr Brown’s system har blivit testat genom utsändning av frågeformulär till över 1.000 mammor, som har varit i kontakt med mödravårdscentraler i samband med barnets magbesvär. 94% av mammorna hävdade att barnets magbesvär upphörde helt eller blev väsentligt reducerat efter användning av Dr Brown’s matningsprodukter.

4 st

Set Descending Direction
per sida

4 st

Set Descending Direction
per sida